Incep rezidentele artistice ale Scolii de-Acasa

In aceasta saptamana incep rezidentele artistice ale Scolii de-Acasa, la Hundorf. Timp de doua luni, tineri artisti plastici, regizori, arhitecti, antropologi, actori si terapeuti, din tara si din strainatate, se vor intalni Acasa, intr-un spatiu departe de vuietul citadin si de invaziile turistice, intr-o casa taraneasca de secol XIX, care pe perioada rezidentei, este casa lor, pentru a forma, impreuna, o comunitate artistica.

Fie individual, fie in echipe constituite, cu proiecte clar definite, tinerii artisti vin sa creeze in tihna, fara presiuni care sa-i apese, doar cu exercitiu si experiente. Pentru ca rezidentele din cadrul Scolii de-Acasa inseamna prima etapa dintr-un sir de experiente la fata locului. Detalii ai aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.