Ina Lupu: Cum poate ajuta comunitatea locala Spitalul Municipal Medias?

Ina Lupu a postat ieri pe facebook cateva randuri  despre o campanie de stragere de fonduri, pentru achizitionarea unui incubator si monitor la sectia de neonatologie a Spitalului Municipal Medias.

“Salutare tuturor!

Azi am fost la Spitalul Municipal din Medias, la sectia de neonatologie si am discutat cu doamna dr Mutiu. Am intrebat cum putem noi, comunitatea locala, ajuta si mi-a aratat incubatoarele pe care le au in dotare, vechi si uzate moral. Ar avea nevoie unul nou si un monitor (nu am retinut exact tipul lui). Un incubator nou este undeva la 20-30.000 de lei, iar un monitor de care zicea undeva la 6-7.000 lei.

Acum erau 4 copii nascuti prematur in incubatoarele din dotare.

As vrea sa facem o campanie pentru a cumpara un incubator si un monitor. Si alte spitale din tara au fost dotate din donatiile generoase ale cetatenilor. Stiu ca platim la stat o gramada de bani si se pierd in gaura neagra, dar chiar cred ca putem face o diferenta pentru copilasii care se nasc aici.

Avand in vedere ca nu am mai organizat o actiune care sa presupuna strangerea unei sume atat de mari, orice ajutor din partea voastra e binevenit. Multumesc!”

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.