Holograf ne aduce cu multa energie single-ul “N-ai de ce sa pleci” (video)

Pe principiul “n-ai de ce sa pleci… din casa, formatia Holograf ne aduce din izolare un videoclip filmat acasa, in decorul personal al fiecarui membru.

Cei cinci membri ai Holograf au filmat pe parcursul a cateva zile fragmente din videoclipul piesei “N-ai de ce sa pleci”, totul fiind regizat si montat de catre George Petrosel (Jurjak). In ipostaze amuzante, folosindu-se de diverse obiecte din casa proprie, dar si acompaniati de instrumentele muzicale, membrii trupei apar in ipostaze inedite.

Melodia “N-ai de ce sa pleci” este compusa de catre Holograf, fiind masterizata de catre Simon Francis Mastering UK, si este lansata la un an de la single-ul “Pierd inaltimea din ochii tai”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.