Formatiile participante la Sibiu Sounds Festival 2019

Aseara au fost desemnate formatiile care vor canta luna viitoare la festivalul Sibiu Sounds. “Sunt 17 trupe si artisti din Sibiu, toți tineri-faini-frumosi, care-si vor canta muzica proprie la Sibiu Sounds Festival / 19-21 iulie. Alaturi de ei, se alatura Antract, Florin Thomits si RIFF ca invitați”, au postat organizatorii pe pagina de facebook.

Lista formatiilor: Aeonsun, Alpha Q, Basilvio, Black Timber, Dinamic (Medias), Elven Bird, ESU, Evergreed, Fiul Risipitor, Main Illusion, Onenightstand, Sergiu Bolota, Suburbia 11, Suspact Thisobey, Vlad Parau, Wildchild.

Invitati: Antract, Florin Thomits si RIFF.

Sibiu Sounds Festival se adreseaza tuturor formatiilor si artistilor care interpreteaza piese proprii, originale, care au in componența minim un membru cu domiciliul stabil pe raza judetului Sibiu. Editia din acest an se desfasoara in perioada 19 -21 iulie a.c..

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.