Flashmob: Dans pentru bunatate (Dance for Kindness)

Duminica, 11 noiembrie a.c… de la ora 12.00, in Piata Corneliu Coposu, va avea loc o pledoarie prin dans pentru bunatate, amabilitate, bunavointa si prietenie.

Scoala Gimnaziala„Hermann Oberth” organizeaza, cu sprijinul Primariei Medias, proiectul „Dans pentru bunatate” (Dance for Kindness). Mediasul se va alatura evenimentului international cu acelasi nume, care va avea loc la sfârsitul acestei saptamâni, simultan, in peste 60 tari ale lumii.

„Este a saptea editie la nivel mondial, iar la Medias este a treia noastra participare. Duminica ne vom aduna mai multi decât in anii anteriori si vom dansa pentru bunatate in fata Primariei. E o noua locatie. In primul an am dansat in fata scolii, in cel de-al doilea, in Piata Regele Ferdinand I. In fiecare an este un dans nou, dar ideea este aceeasi: o zi, un dans, o inima, impreuna reusim sa raspândim bunatatea. De la noi porneste bunatatea, acesta este motto-ul intregului eveniment si ne bucuram foarte mult ca multi copii se alatura acestui eveniment, ceea ce este promitator pentru viitorul nostru”, spune Dana Havriciuc, directorul Scolii Gimnaziale „Hermann Oberth”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.