Feri Teglas are o noua expozitie de fotografie

Mediesenii sunt asteptati la la Muzeul Gazelor Naturale sa viziteze expozitia ,,Magia Nepalului”, care cuprinde fotografii realizate in luna aprilie a.c., de-a lungul Circuitului Annapurna din muntii Himalaya-Nepal.

Fotografiile apartin prietenului Feri Teglas, presedinte Asociatia de Turism si Ecologie ,,Dianthus”, care va invita sa descoperiti pe langa peisajele sublime si o lume diferita de a noastra, o lume a contrastelor puternice.

Expozitia se poate vizita pana in data de 14 noiembrie 2019, in intervalul orar 08:30-14:30, la Muzeul Gazelor Naturale situat pe str. Soseaua Sibiului nr.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.