Expozitia de arte plastice “MAGIA IERNII”, editia 2019

Muzeul Municipal Medias in parteneriat cu Scoala Gimnaziala “Constantin Ioan Motas” Medias si Scoala Gimnaziala nr. 7 Medias, organizeaza Expozitia de arte plastice “MAGIA IERNII” – editia a V-a, 2019. Vernisajul expozitiei va avea loc miercuri, 23.01.2019 ora 16.00 la Muzeul Municipal Medias.


Tema abordata de elevii cu potential artistic din clasele gimnaziale ale celor doua scoli este peisajul de iarna. Sunt lucrari executate in diverse tehnici, cum ar fi: acuarela, tempera, acryl, dar si desene executate in creion, creioane colorate sau tehnica mixta. Lucrarile prezentate in expozitie sunt expresive si prezinta imaginea iernii vazuta prin ochi de copil.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.