Expozitia „De-a Arhitectura“

Marti, 12 iunie a.c., la ora 11:00 in holul Primariei Municipiului Medias va avea loc expozitia  „De-a Arhitectura“.

Expozitia incheie programul educational „De-a arhitectura mini – Educatie pentru arhitectura si mediu construit“, coordonat in anul scolar 2017-2018 de arhitect Sef, Paul Mihaela, in parteneriat cu inv. Serban Iulia Elena.

La programul pilot au luat parte 14 elevi de la scoala gimnaziala nr.7 din Medias.

Programul educational „De-a arhitectura mini – Educatie pentru arhitectura si mediu construit“si-a propus ca si competente:

  1. Identificarea relatiei de interdependenta dintre caracteristicile locuitorilor si specificul mediului natural si construit in care acestia traiesc;
  2. Manifestarea curiozitatii pentru structuri geometrice din mediul natural si construit;
  3. Exprimarea ideilor prin realizarea unor produse creative, utilizând materiale, instrumente si tehnici specifice atelor si arhitecturii.

Programul va continua si in anul scolar 2018-2019, urmand ca pe masura si in ordinea solicitarilor, inca o clasa de elevi sa se alature proiectului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.