Exercitiu situatii de urgenta: Luni se evacueaza Primaria Medias

In conformitate cu legislatia in vigoare si ordinul nr. 80/26.02.2019 al prefectului judetului Sibiu privind pregatirea in domeniul situatiilor de urgenta a localitatilor, institutiilor si agentilor economici,  Municipiul Medias desfasoara un exercitiu pentru situatii de urgenta ce va avea loc luni, 8 aprilie a.c.,  intre orele 11.50 -12.30, ce consta in evacuarea tuturor persoanelor aflate in incinta primariei Medias intre aceste ore.

Exercitiul face parte de asemenea din planul de instruire si pregatire pentru situatii de urgenta a populatiei si angajatilor primariei Medias si consta in principal in  interventia pentru stingerea incendiului si evacuarea persoanelor surprinse de incendiu la diferite nivele in cladire, acordarea asistentei medicale persoanelor ranite si transportul acestora la spital.

Scopul exercitiului este antrenarea si verificare modului de raspuns a personalului municipiului Medias  si a fortelor de sprijin in cazul unei situatii de urgenta.

Pe perioada exercitiului  luni, 8 aprilie a.c.,  intre orele 11.50 -12.30 nu lucreaza cu publicul iar cetatenii aflati in primarie sunt rugati sa se conformeze mesajelor persoanelor desemnate si sa se evacueze impreuna cu angajatii primariei in Piata Corneliu Coposu.

„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat cetatenilor pe perioada desfasurarii exercitiului”, spun reprezentantii Primariei Medias.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.