Elevi medieseni, in presa din Germania

Postul de german de radio MRD a publicat ieri, 18 februarie a.c., pe site-ul sau o stire referitoare la excursia muzicala a unor elevi medieseni in Germania.


Articolul intitulat “Musik und Tränen in Limbach-Oberfrohna” prezinta date despre saptamana petrecuta de medieseni in Germania, la proiectul la care au participat aproximativ 50 de copii, cu varsta intre 10 si 15 ani.
Excursia s-a desfasurat in perioada 9-19 februarie a.c., iar elevii de la Scoala Generala “Hermann Oberth” si Liceul “St.L.Roth” Medias au concertat la biserica luterana din Oberfrohna. Edith Toth, insotitoarea grupului, mi-a spus ca a fost a zecea experienta muzicala a elevilor medieseni, devenita deja o traditie, datorita unui parteneriat cu domnul Christian Kühne.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.