Echipele de robotica ale Liceului Teoretic “Stephan Ludwig Roth” incep anul in forta

Noul An incepe plin de evenimente pentru echipele de robotica ale Liceului Teoretic “Stephan Ludwig Roth”. Code Warriors si The Resistance participa in data de 11 ianuarie a.c., la primul lor meci demonstrativ din acest sezon, la Hunedoara. Echipa organizatoare, RobotX Hunedoara, este castigatoare a multiple premii la faza internationala a acestui concurs, o echipa cu experienta de la care elevii vor avea cu siguranta multe de invatat.

Elevii de la Roth au lucrat la cei doi roboti incepand din octombrie, au organizat prezentari in cadrul liceului si acum urmeaza sa isi testeze robotii cu alte echipe din tara. Dar timpul trece repede pentru ei deoarece in 7-9 februarie a.c., are loc competitia regionala eliminatorie la Cluj-Napoca, unde elevii vor incerca sa se califice la faza nationala.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.