Dublu eveniment la Casa Schuller

Casa Schuller din Medias este gazda unui dublu eveniment. Vineri, 20 septembrie a.c., de la ora 19:00 are loc un concert de muzica folk si poezie. Concertul este sutinut de Dumitru Faurica si Gabriel Oprita (claviaturi). Cu aceasta ocazie are loc si lansarea unui nou volum de poezii semnat de Miriam Nadia Dabau, care locuieste la Paris, si are mai multi invitati speciali la eveniment. Detalii ai in afis.

Anul trecut in luna iunie, Miriam Nadia Dabau a venit la Medias pentru a-si publica primul volum de poezie intitulat ”Poeme de dragoste si dor”, a carui prefata este scrisa de Mircea M. Ionescu. Volumul a fost publicat la Editura SAMUEL.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.