Dinamic si Adriana Antoni inchid azi Festivalul Berii la Medias

Trupa Dinamic si Adriana Antoni urca azi pe scena Festivalului Berii. Formatia medieseana Dinamic a pregatit un show nou, baietii vor canta piese proprii compuse il ultima perioada cum ar fi: De-as fi stiut, Despartire si E clipa ta, si cateva coveruri noi si intra pe scena dupa ora 20:30.

Adriana Antoni canta pentru prima data in cadrul acestui festival la Medias. In varsta de 43 ani, Adriana locuiește de aproape 20 de ani pe doua continente – jumatate din an la Bucuresti, cealalta jumatate la New York, fiind casatorita cu un cetatean american. Este una dintre putinele soliste aflate in gratiile lui Gheorghe Zamfir.

Detalii despre Festivalul Berii la Medias gasesti aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.