Dezbatere pe tema PACTULUI ECOLOGIC EUROPEAN

Centrul de Informare EUROPE DIRECT SIBIU, in colaborare REPREZENTANTA CCIA MEDIAS si cu ASOCIATIA ENERGIA INTELIGENTA MEDIAS organizeaza un eveniment de tip dialog, prezentare si dezbatere pe tema PACTULUI ECOLOGIC EUROPEAN.

Evenimentul are loc in data de 20 februarie a.c., de la ora 12:00 la Centrul de Documentare si Informare din cadrul Muzeului Gazelor Naturale, Medias, Sos. Sibiului nr.5, jud. Sibiu.

Transformarea Europei in primul continent neutru din punct de vedere climatic este cea mai mare provocare si oportunitate a epocii noastre.  Mesajul evenimentului este: #GreenDEAL#EU#NetworkingEU

Speakeri:

  • CHISALITA DUMITRU – presedinte ASOCIATIA ENERGIA INTELIGENTA – “Energie Inteligenta in Pactul Ecologic European”
  • ANCA STEFANIA MUNTEAN – coordonator EUROPE DIRECT SIBIU
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.