Dan Ramf se pregateste de lansarea unei noi carti

Medieseanul Dan Ramf se pregateste de lansare celui de-al doilea volum din ciclul „Bunicii nostri, Eroii nostri”. Cartea o sa fie realizata in colaborare cu Editura Militara.


”Dragi prieteni, mai sunt putine zile si al doilea volum din „Bunicii nostri, Eroii nostri” o sa vada lumina tiparului. Multumirile si recunostinta mea Editurii Militare, Armatei Romane de ieri si de azi, veteranilor de ieri si de azi! Gratitudinea mea domnului director Adrian Pandea, doamnei redactor Dana-Irina Stanculea, cea care a suportat cu stoicism „bombardamentul” altor 27 de capitole!
Recunostinta mea familiei, sotiei Camelia care mi-a fost sprijin si pavaza, copiilor Raluca si George, cei care au scos bani din pusculita lor ca sa pot „Pleca la veterani!”.
Multumirile mele Asociatiei Militarilor Veterani si Veteranilor cu Dizabilitati AMVVD, cei care m-au incurajat si sprijinit in toti acesti ani! Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va ajute!
Visez la o lansare, la o prezentare a volumului la Bucuresti, sa-i cunoasca, sa-i vada Tara pe acesti veterani!
Indata ce apare in librarii, o sa anuntam! Distributia este asigurata doar de Editura Militara!”, a anuntat, pe facebook, Dan Ramf.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.