Copsa Mica: Proiectul „Un alt fel de Craciun

Primaria orasului Copsa Mica, impreuna cu asociatiile si bisericile din localitate, au initiat proiectul „Un alt fel de Craciun”, adresat copiilor din familiile nevoiase. Proiectul isi propune sa imbrace si sa hraneasca 45 de copii si se va desfasura in doua etape.

In prima etapa, copiii vor merge la sala de sport, unde vor fi angrenati in activitati sportive, vor primi hrana, haine curate si echipament sportiv si vor avea acces la baile din sala de sport. In etapa a doua, in ziua de 23 decembrie, fiecare familie va primi, din partea unei asociatii sau a unei biserici, un pachet cu alimente, astfel incat acesti copii sa simta si sa se bucure de Craciun alaturi de familia lor.

„Orice cadou daruit, chiar daca pare mic, este de fapt foarte mare daca este inmanat cu afectiune”, spun organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.