Constantin Chiriac in dialog cu Marian Ralea

O legenda vie a teatrului si filmului romanesc, fiind, de asemenea, si conducator de doctorate in cadrul Scolii Doctorale a Departamentului de Arta Teatrala, Facultatea de Litere si Arte a Universitatii Lucian Blaga din Sibiu, Marian Ralea este invitatul conferintei speciale FITS si TNRS din luna februarie.

Evenimentul va avea loc vineri, 22 februarie 2019, de la ora 18:00, la Libraria Habitus, intrarea fiind libera, in limita locurilor disponibile.  Informatii pe larg pe site-ul oficial al teatrului: www.tnrs.ro

Conferintele speciale FITS si TNRS sunt organizate de Teatrul National „Radu Stanca” Sibiu si Festivalul International de Teatru de la Sibiu in parteneriat cu Departamentul de Arta Teatrala din cadrul Universitatii „Lucian Blaga” din Sibiu si Libraria Habitus.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.