Concert de colinde la Blajel

Luni, 17 decembrie a.c., ora 17:00, la Caminul Cultural Blajel este programata cea de-a VIII-a editie a spectacolului „O, ce veste minunata!”, organizat de Primaria Blajel, alaturi de Asociatia Culturala „Cununa Blajelului”.

Pe scena vor urca: grupul coordonat de prof. Claudiu simon „Cununa Blajelului”, Gicu si Antonia Muntean, Bogdan Prihoi, grupul „Coconita” din Blajel, grupul „Traditia” din Paucea, grupul „Poienita” din smig si grupul „Florile Tarnavelor” de la Clubul Copiilor Medias. Printre invitati se mai numara si grupul de colindatori al scolii Generale Blajel, grupul de colindatori al conationalilor de limba maghiara Blajel, precum si ghiraii din comuna. Intrarea este libera

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.