Concert Club `67 la Gradina de Vara Traube

Vineri, 12 iulie a.c., formatia Club `67 sustine un concert la Gradina de Vara Traube. Concertul incepe la ora 19:00, iar invitatiei formatiei sunt Turi Simplacean, Iosif Zoltan, Manfred Ungar si Nelu Bordas. Intrarea este libera.

Una dintre primele formatii de rock`n roll din Medias a fost Club 67.  Formatia a luat fiinta in anul 1967 si activa la Clubul Vitrometan in formula : Tica Macarie (tobe), Paul Moldovan alias Susu (chitara), Nelu Bordas (chitara solo) si Emil Canciu (bas). Debutul trupei a fost facut in cadrul serilor de dans organizate de catre miscarea sindicala. In formula actuala la chitara si vocal este Tibi Juchi, iar la bass, Titi Onutiu. Detalii despre istoria formatiei mediesene Club 67 am scris aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.