Competiţii fără participarea publicului şi spectacole anulate

La Instituția Prefectului-Județul Sibiu s-a desfășurat azi, 10 martie a.c., de la ora 8:30, ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, pentru aprobarea măsurilor excepționale dispuse pentru prevenirea și limitarea unor posibile îmbolnăviri cu corona-virus precum și legate de viteza de propagare a corona-virusului. Ședința a fost condusă de subprefectul Rareș Macrea, în calitatea sa de preşedinte al acestui comitet.

În cadrul şedinţei s-a decis ca, competițiile sportive programate să se desfășoare în județul Sibiu se vor organiza fără participarea publicului până în data de 31 martie 2020. La Mediaş au fost anulate manifestările, care erau programate până la finele acestei luni.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.