Cine-concert: Caruta fantoma

Duminica, 11 august a.c., de la ora 21.00, Primaria Municipiului Medias in parteneriat cu Biserica Evanghelica C.A. Medias, in cadrul stagiunii de concerte „Orgelsommer 2019″ a Bisericii Evanghelice Sf. Margareta va invita la Cine-concert: Caruta fantoma – Irina Margareta Nistor & Foley’Ala, o proiecţie de film mut cu sound-design live si un prolog cu Ingmar Bergman.


Nostalgicii filmelor vizionate underground, pe casete video, vor avea o surpriza: traducerea in limba romana a inserturilor originale ale filmului (in limba suedeza, cu subtitrare in limba engleza), este realizata, pe viu, de inconfundabila „Voce a Filmelor”, criticul de cinema Irina Margareta Nistor. Evenimentul este organizat cu sprijinul lui Martin Luther Bund.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.