Chef Marius Urian gateste la Bucuresti, promovand Mediasul

In perioada 22 – 25 februarie a.c.,  are loc  Targul de Turism al Romaniei de la Bucuresti, unde judetul Sibiu va fi promovat sub tematica programului Sibiu Regiune Gastronomica Europeana 2019, pe un stand de peste 100 mp, finantat prin aportul comun al Primariei Municipiului Sibiu, Consiliului Judetean Sibiu si Primariei Municipiului Medias.

In cadrul standului se vor organiza sesiuni de live-cooking cu bucatari din Sibiu si Medias. Mediasului va fi reprezentat de chef Marius Urian, proprietarul resturantului La Turn. Printre preparatele pe care le gateste la targ se afla si “Zama de 3 minute”, pe care a prezentat-o si in cadrul emisiunii “Romania Delicioasa”, realizata de bunul sau prieten, Razvan Exarhu. Prezentarea are loc vineri, 23 februarie a.c., de la ora 16:00.

De-a lungul timpului, am realizat mai multe materiale cu Marius. Le poti vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.