Castiga o invitatie dubla la piesa de teatru „Prah”

Ca de obicei, la evenimentele pe care le promovez ofer invitatii duble la concurs. Teatrul T.a.C.T. Sighisoara invita publicul mediesean, joi, 28 februarie a.c., ora 18:00, in primitorul spatiu de la „Casa Schuller” pentru a urmari piesa de teatru „Prah”, de Gyorgy Spiro, regia: Cristian Ioan. Este o piesa despre „saracia cronica”, despre oamenii care nu-si pot depasi conditia orice s-ar intampla.

Cei care vor sa participe la concurs trebuie sa-mi spuna printr-un comment pana in seara de 27 februarie a.c., la ora 23:00, care este numele piesei de teatru. In dimineata zilei de joi, 28 februarie a.c., voi anunta cei doi castigatori.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

3 comentarii


  1. Numele piesei este Prah


  2. Numele piesei de teatru este PRAH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.