Campania „Hraneste un zambet“, editia 2019

Mediesenii pot participa pana in data de 17 decembrie a.c., la campania „Hraneste un zambet“. Primaria Municipiului Medias si Consiliul Local al Tinerilor organizeaza cu ocazia sarbatorilor de Craciun o noua editie a campaniei „Hraneste un zambet“, proiect care se adreseaza in mod direct elevilor de la scolile gimnaziale din municipiul Medias si satul apartinator Ighisul Nou, elevi cu rezultate deosebite la invatatura, dar cu o situatie materiala nu foarte buna.

In cadrul campaniei, sunt amplasate cosuri in supermarket-urile partenere (pana acum Carrefour, Konsta Splendid si Penny Market), unde oricine poate dona produse de igiena si produse alimentare neperisabile, pe care le achizitioneaza din magazinele partenere.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.