Burse de performanta acordate elevilor medieseni

Primarul municipiului Medias, Gheorghe Roman, precum si viceprimarul Christine Thellmann a premiat un numar de 16 elevi din Medias, care au obtinut rezultate exceptionale la etapele nationale si internationale ale diverselor concursuri. Evenimentul s-a desfasurat vineri, 13 decembrie 2019, cu incepere de la ora 11:00.

Elevii au primit din partea municipalitatii diplome de performanta, dar si sume de bani, in functie de criteriile specifice de acordare a acestei categorii de stimulente, in suma totala de 4.000 de lei. De bursele de performanta beneficiaza elevii care au obtinut locul I, II sau III la etapele nationale ale olimpiadelor si concursurilor scolare nationale organizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii (MEC), la etapele nationale ale competitiilor si concursurilor cultural artistice, cu caracter sportiv sau cu caracter tehnico – stiintific, de nivel national, organizate de catre MEC, sau care s-au calificat la un concurs international.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.