Axente Sever: Se construiesc doua parcuri si o sala de sport

Consiliul Local al comunei Axente Sever, judetul Sibiu a aprobat ieri, 16 februarie a.c., bugetul local pe anul 2018. Bugetul comunei Axente Sever este afectat in proportie de aproximativ 22% de modificarile legislative recente. Chiar si asa, insa, Primaria a propus Consiliului Local directionarea a peste 80% la suta din sume spre investitii.

In anul 2018, intre altele, se vor asfalta din bugetul propriu patru strazi (aproximativ 600.000 lei), se vor amenaja doua parcuri, unul in resedinta de comuna, iar celalat in satul Agarbiciu, se vor realiza bransamentele la apa si se va construi o sala de sport cu o capacitate de maxim 400 de locuri la intrarea in Agarbiciu dinspre Axente Sever.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.