Artistul plastic mediesean Marcel Rusu expune, de azi, la Bucuresti

Tanarul artist plastic Marcel Rusu are, in acesta seara, venisajul unei expozitii la Bucuresti, in Galeria Sector 1. Expozitia se intituleaza „Personal Metonymies” si poate fi vazuta pana in data de 3 martie a.c., pe Strada Baiculesti, numarul 29, sector 1, Bucuresti (in incinta Combinatului Fondului Plastic).

“Expozitia artistului Marcel Rusu aminteste, intr-o maniera eleganta, ca exista o legatura profunda intre imagine si memorie, provocandu-l pe privitor sa devina constient de forta evocatoare a celei dintai si de caracterul straniu efemer al celei din urma. Dupa cum remarca istoricul de arta Hans Belting, imaginile isi extrag vitalitatea din capacitatea lor paradoxala de a manifesta prezenta unei absente si viceversa: imaginile sunt avataruri indepartate spatial si temporal ale corpurilor, persoanelor sau peisajelor pe care le aduc in domeniul vizibilului”, spune curatorul Bogdan Iacob.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.