Artistul Emil Muresan da numele unei strazi din Medias

Ieri, 25 noiembrie a.c., in cadrul sedintei din aceasta luna a Consiliului Local Medias, alesii locali au votat proiectul de hotarare privind atribuirea denumirii de strada Emil Muresan unei structuri stradale din zona strazii Angarul de Sus. Viitoarea strada are o lungime de aproape 82 de metri.

Emil Muresan s-a nascut in 5 noiembrie 1930, la Medias si a decedat in luna noiembrie a anului trecut. Este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati artisti medieseni, maestrul panzelor de paianjen. Nu mai putin de 68 de ani i-a inchinat artei, realizand lucrari memorabile, care i-au adus faima nationala si internationala.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.