Apel al primarului municipiului Mediaș referitor la situația cauzată de COVID 19

Miercuri, 18 martie 2020, a avut loc la sediul Primăriei Mediaș o conferință de presă, în cadrul căreia primarul Gheorghe Roman a făcut apel la medieșeni să respecte măsurile impuse în această perioadă, pentru limitarea răspândirii coronavirusului COVID 19. Conferința de presă a avut loc în urma întâlnirii membrilor Comitetului Local pentru Situații de Urgență, care a avut scopul de a stabili măsurile necesare pentru implementarea cu strictețe a noilor ordine făcute publice de către Ministerul Afacerilor Interne.

„Constat cu părere de rău că o parte din concetățenii noștri nu respectă măsurile transmise în mod frecvent de către autorități. Fac din nou apel pe această cale, dragi medieșeni, să rămâneți acasă, să respectați normele de igienă și să păstrați distanța socială atunci când vă aflați în spațiile publice. La nivelul municipiului, vom continua cu dezinfecțiile începute săptămâna trecută la nivelul unităților de învățământ, în mijloacele de transport în comun, la SC Piața Prim Com SA. Va fi pregătită și o mașină a Poliției Locale, care va transmite către populație mesaje sonore cu măsurile care trebuie respectate“, a declarat primarul municipiului Mediaș.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.