Anca Boieru revine sa cante la Medias

Medieseanca Anca Boieru (soprano) impreuna cu Bogdan Mihailescu (chitara) au pregatit pentru aceasta luna spectacolul “Melodii Sentimentale”. Spectacolul va fi prezentat la Sibiu, in data de 19 octombrie a.c., si la Medias, in 20 octombrie a.c., de la ora 18:00, la Casa Schuller. Intrarea este pe baza de bilet – 25 lei.


“Despre pasiune si sentimente s-a scris si s-a cantat mereu. Pasiunea, de orice fel ar fi ea, este un motor al existentei, care ne face fericiti, este sentimentul care tresare in noi la venirea in contact cu frumusetile naturii, dar si cu persoana iubita. Programul ‘Melodii Sentimentale’ intareste faptul ca iubirea poate fi exprimata prin diferite forme ale emotiei interpretarii muzicale. Sentimentul iubirii are un limbaj comun, indiferent ca este interpretat prin repertoriul francez, spaniol, portughez, italian sau german; de la maiestria lui Faure inspirata din poemele lui Victor Hugo, la poemul german a lui Ludwig Rellstab, fiind transpus de Schubert in memorabila capodopera muzicala ‘Serenada’, pana la limbajul cantecelor napoletane, care deasemenea ne captiveaza prin sinceritatea sentimentelor, atat de simplu si firesc declarate.
Astfel, prin varietatea melodiilor alese, impreuna cu publicul ne vom lasa purtati in lumea minunata a sentimentelor care tresar in fiecare din noi la gandul a tot ceea ce inseamna iubire, a tot ceea ce este frumos in jurul nostru. Si,cum zicea marele poet Nichita Stanescu, ‘Nu putem inventa sentimentele. Le putem descoperi si exprima, iubi si uri, le putem apropia de inima sau le putem respinge”, spune Anca.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.