Ambasadorul Germaniei in vizita la Medias

In aceasta luna  ambasadorul Germania in Romania participa la un eveniment in Medias. Excelenta Sa Cord Meier-Klodt a fost invitat sa ia parte la Simpozionul “Hotararea de Adeziune a Sașilor la Unirea cu  Romania la 100 de ani”, care are loc la Mediaș, sambata, 19 ianuarie 2019,  in Sala festiva a Liceului Teoretic Stephan Ludwig Roth. Cord Meier-Klodt este ambasador al Republicii Federale Germania la Bucuresti din 9 ianuarie 2017

Evenimentul este organizat de Forumul Democrat al Germanilor din Romania si Fundatia Fundația Hanns-Seidel. O sa revin zilele viitoare cu programul manifestarii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.