Actorii Teatrului de Arta Deva aduc la Medias, “Bani din cer”

Actorii Teatrului de Arta Deva prezinta sambata la Medias, spectacolul “Bani din cer”. Piesa de teatru incepe la ora 18:00, la Sala Traube, pretul unui bilet este de 10 lei. Biletele sunt puse in vanzare la Centrul de Informare Turistica, Str. Nicolae Iorga nr. 2. Intrarea persoanelor intre 10 -18 ani este libera, in limita locurilor disponibile.
Parintii care nu au cu cine lasa copiii sub 10 ani acasa, pot achizitiona un bilet de 10 lei, pentru sala special amenajata cu jocuri si ateliere creative,din incinta Salii Traube.

“In ultima vreme se vehiculeaza cam peste tot cuvinte ca “libertate”, “dragoste”, “cinste”, “onestitate”, “morala”. V-ati intrebat ce ati face daca intr-o zi ati gasi in servieta dumneavoastra cu care mergeti la serviciu, pardon, “job”, ca asa am auzit ca e “cool” sa se spuna azi, deci, daca ati gasi o suma de bani cu care ati putea trai linistit cu familia pana la adanci batraneti, ce ati face? Ati pastra-o? Ati cauta proprietarul? Ati anunta politia? Ati dona banii unei biserici, moschei, sinagogi, templu? Ati sponsoriza un ONG cu scopuri caritabile? Ati alege “libertatea” fugind cu banii in Serbia sau Costa Rica? Ati pune mai presus “dragostea de arginti” cinstei? Dar ce mai inseamna cinstea in ziua de azi? Mai recunoaste cineva cand greseste? E moral sa traiesti dupa posibilitatile tale, cu munca onesta pe care o faci sau sa incerci sa te imbogatesti repede, cu orice mijloace? “Aceasta e intrebarea!” Cam asa sta treaba si cu spectacolul asta! Si cine va veni sa-l vada, va aprecia sau nu, in functie de propria constiinta, daca protagonistii au procedat bine sau nu in alegerea facuta! Va asteptam!” spune  Marian Stan, regizorul piesei de teatru.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.