Actiune de informare privind pesta porcina in Ighisul Nou

Ca urmare a aparitiei unui focar de Pesta Porcina in localitatea Sura Mica judetul Sibiu, Primaria Municipiului Medias, prin Compartimentele Agricol si Situatii de Urgenta desfasoara o actiune preventiva de informare si constientizare a proprietarilor de suine din Ighisul Nou privind Pesta Porcina Africana.

Actiunea consta din discutii cu proprietari de suine, informarea privind simptomele si efectele pestei porcine, a modalitatilor de protejare a gospodariei si de actiune in cazul suspiciunii de imbolnavire. De asemenea, angajatii Primariei Medias distribuie si afiseaza pliante informative privind pesta porcina.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.