A.T.E.Corydalis Medias, locul 2 la Trofeul Lotru Voineasa

In perioada 15-17 noiembrie 2019 a avut loc in localitatea Voineasa, concursul de turism sportiv Trofeul Lotru Voineasa. La concurs au participat cluburi de turism din tara printre care si Asociatia de turism Corydalis Medias. A.T.E.Corydalis Medias a terminat pe locul 2 in clasamentul general. Echipa Corydalis a fost formata din Luca Geo, Barta Dan,Szomboti Sorin, Marcu Marina si Marcu Doinescu.

Pe probe echipa din Medias a obtinut locul 2 la proba foto, locul 2 la proba de flora si locul 2 la proba culturala. Castigatorii trofeului au fost Clubul Olimp Sibiu iar pe locul 3, Clubul Floarea Reginei Petrosani.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.