ZZ TOP la Bucureşti

Sonia de la D&D East Entertainment, a reuşit să îmi facă o super surpriză cu un comunicat de presă, trăznet.

Formaţia de origine americană ZZ TOP va concerta la Bucureşti, pe data de 20 octombrie, în cadrul unui eveniment organizat de D&D East Entertainment, în colaborare cu Marcel Avram. Concertul de la Bucureşti reprezintă o premieră absolută pentru România şi face parte din turneul „Double Down Live” 2009. După un turneu exploziv alături de Aerosmith în vara lui 2009, ZZ TOP se pregătesc să cucerească România în octombrie cu sound-ul lor incofundabil, în cadrul ZZ TOP European Tour 2009! Turneul ZZ TOP trece prin Cehia, Germania, Danemarca, Norvegia, Suedia, Marea Britanie şi Belgia.

Legendarii muzicieni promit un show de excepţie în Bucureşti, în binecunoscutul lor stil texan: nu vor lipsi pălăriile de cowboy, riff-urile de chitară şi hit-urile care i-au consacrat. Locaţia evenimentului şi detalii despre bilete vor fi comunicate în cel mai scurt timp.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.