Zmei3 – The Ambassador Session (online)

Medieșeanca Paula James Turcaș cântă în această săptămână la resedința ambasadorului Republicii Federale Germania la București.  Miercuri, 17 noiembrie a.c., de la ora 17:30, formația Zmei3 susține concertul Ambassador Session, care o să fie transmis online.

Componența Zmei3:

Mihai Victor Iliescu – Concept, Guitars, Vocals, Lyrics

Oli Bott – Vibraphone, Composition

Paula James Turcaș – Vocals

Andrei Petrache – Keyboards

Michael Acker – Bass

Bogdan Durdevic – Drums

Pagina de facebook a evenimentului.

Formația a cântat la Mediaș, în anul 2018. Concertul a avut loc în cadrul Weinfest, în Piata Regele Ferdinad. A fost un concert acustic, în care Paula Turcaș și Mihai Victor Iliescu l-au avut invitat special pe acordeonistul bulgar Ilko Gradev.

În anul 2016 formația lansat albumul Zmei3 – ”Rough Romanian Soul” sub label-ul Six Degrees Records, fiind produs de Ian Brennan, producătorul nominalizat și câștigătorul premiului Grammy. În același an prietenii au cântat la Festivalul WOMAD din Marea Britanie. După concert, Zmei 3 au fost invitații postului de radio BBC3, pentru un scurt recital live.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.