Ziua Unirii Principatelor, marcata la Medias

Ziua Unirii Principatelor va fi marcata maine in municipiul Medias. Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret va organiza maine o serie de manifestari atat la sediul Primariei Medias cat si la Sala Traube.

 Incepand cu ora 12.30, in sala de sedinte „Daniel Thellmann” din cadrul Primariei va avea loc o evocare a momentului istoric, sustinuta de muzeograful Viorel Stefu din cadrul Muzeului Municipal Medias si un program artistic sustinut de elevi ai scolii „Mihai Eminescu”, coordonati de doamna director Catalina Halmaghi si de elevi de la scoala generala numarul 7 condusi de directorul Gheorghe Popovici.

Manifestarile dedicate zilei de 24 ianuarie vor continua cu  un spectacol aniversar la Sala Traube, de la ora 17:00, in cadrul caruia vor sustine recitaluri Corul de Camera „Mediensis” al municipiului Medias si Grupul „Motto”.


Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.