Ziua Recoltei, in 4 octombrie, la Tarnava

Locuitorii Comunei Tirnava, judetul Sibiu, vor marca, in primul weekend din luna octombrie, cea de-a treia ediție a Zilei Recoltei. Cu aceasta ocazie, gospodinele isi vor putea umple camarile cu produse comercializate la pret de producator.

afis ziua recoltei tirnava 2015 - final

Programul evenimentului este presarat cu activitati pentru toate gusturile. De la expozitii de animale si produse traditionale pana la concursuri de toamna, cel mai asteptat fiind, in fiecare an, „Ceaunul Tirnavei”, unde cei mai pricepuți bucatari se vor intrece la pregatirea celei mai bune mancari la ceaun. Nu vor lipsi standurile cu legume si fructe ale producatorilor locali sau din judet, dar nici programul artistic, care va fi sustinut de interpreti precum Gicu & Antonia Maria Muntean, Luminita Dejan, Jeni Banea sau Ansamblul Folcloric „Purtata” Medias.

Elementul de noutate de anul acesta il reprezinta expoziția handmade a doamnei Doina Florea, un maestru desavarsit in arta quiling. Ziua se va incheia cu traditionalul foc de tabara si momentul mult asteptat, de lansare a lampioanelor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

7 comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.