„Ziua Portilor Deschise” la Primaria si SVSU Tirnava

Comuna Tirnava organizeaza pentru prima data evenimentul „Ziua Portilor Deschise” la Primaria si SVSU Tirnava, care isi propune sa aduca mai aproape de cetateni intreaga activitate desfasurata de institutie. Actiunea va cuprinde un tur al primariei, cei prezenti avand ocazia sa viziteze birourile edililor si sa stea de vorba cu acestia, sa le adreseze intrebari sau chiar sa se fotografieze impreuna.

Ziua Portilor Deschise Tirnava 2015 bun

In plus, vizitatorilor le va fi prezentat sediul Serviciului Voluntar pentru Situatii de Urgenta, in cadrul caruia cei 26 de pompieri voluntari vor explica ce inseamna acest proiect pentru comuna si pentru oameni, ce face mai exact SVSU in cazuri de urgenta si ce fel de situatii au fost intampinate pana in prezent.

Evenimentul are loc vineri, 22 mai a.c., in intervalul orar 10.00-14.00, fiind destinat tuturor categoriilor de varsta. „Toate evenimentele pe care le-am organizat in Comuna Tirnava au devenit o traditie. Speram ca si „Ziua Portilor Deschise” la Primaria si SVSU Tirnava sa devina o traditie si asteptam cat mai multi vizitatori sa ne treaca pragul, sa intre in contact cu noi si viceversa”, a declarat Norbert Pleiner, primarul Comunei Tirnava.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.