Ziua Mondiala a Nonviolentei in scoli

Ziua de 30 ianuarie comemoreaza in scolile din intreaga lume moartea lui Mahatma Ghandi, un promotor al nonviolentei care a promovat ideea de educare in armonie, pace, respect, solidaritate intre oameni. In anul 2014 se implinesc 10 ani de cand in Medias sunt organizate la Biblioteca Municipala ,,St.L. Roth” campanii, mese rotunde, seminarii, concursuri cu prilejul Zilei Mondiale a Nonviolentei in scoli.

anti violenta in scoli

Maine vor fi organizate doua intalniri: prima va avea loc la ora 11.00, cu cei mai mici invitati de la Gradinita nr. 12  si a doua, cu reprezentanti ai Bisericii, ai autoritatii publice locale, ai unitatilor de invatamant si ai mass media, incepand cu ora 12.00.

Acest eveniment este sustinut de Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret, ANBPR, Consiliul Local al Tinerilor si este organizat la Biblioteca Municipala ,,St.L. Roth”, in Departamentul CIP – Biblionet.

.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.