Ziua Mondiala a Apei sarbatorita in Medias

Compania „Apa Tarnavei Mari” S.A., operator regional de apa si apa uzata pentru nord-estul judetului Sibiu, anunta sarbatorirea Ziua Mondiala a Apei, azi  incepand cu orele 14.00, la Centrul de Documentare si Informare al Scolii Nationale de Gaz din Medias.


Evenimentul, initiat si sponsorizat de compania medieseana, implica elevi din ciclul liceal si gimnazial din municipiu si se axeaza pe promovarea proiectului „Extinderea si reabilitarea sistemelor de apa si apa uzata in regiunile Medias, Agnita, Dumbraveni, judetul Sibiu”- cofinantat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene, al carui beneficiar este operatorul regional „Apa Târnavei Mari”.

Toti cei prezenti la eveniment, elevii de gimnmaziu, cei de  liceu si profesorii coordonatori vor fi premiati de catre operator si implicati, ulterior, in activitati de ecologizare a apelor din regiune.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.