Ziua Mondiala a Apei la Medias

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, operatorul regional „Apa Tarnavei Mari” organizeaza maine o sesiune informativa in parteneriat cu Centrul de Documentare si Informare al S.N.G.N. Romgaz S.A., la orele 12.00, in Sala de Conferinte din incinta Casei Gazelor Naturale Medias.

Centrul de Documentare si Informare Gaze Naturale

Gazdele evenimentului sunt dr. ing. Dumitru Chisalita, Sef Centru de Documentare si Informare al S.N.G.N. Romgaz S.A. si ing. Virgil Bucse, director general al S.C. Apa Tarnavei Mari S.A. care vor sustine discursuri pe tema apei virtuale, a amprentei de apa, a amprentei de carbon si a exploatarii rationale a resurselor planetei, urmate de vizionare de spoturi si discutii interactive.

La eveniment, vor participa elevi ai liceelor din municipiu, insotiti de cadre didactice. Sesiunea de informare si comunicare interactiva va avea ca tema problema apei in secolul al XXI-lea, supranumit si secolul secetei, energia regenerabila si protectia mediului inconjurator.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.