Ziua Internationala a Rromilor marcata in judetul Sibiu

8 Aprilie este declarata „Ziua Internationala a Rromilor”, asa ca in aceasta zi speciala Muzeul ASTRA va reuni in acelasi cadru cultural elevi de diferite etnii din tot judetul Sibiu. Evenimentul, denumit sugestiv ,,Egalitate si diversitate”, va fi pus in scena sub forma unui atelier interactiv si creativ la Scoala din Ticera, un monument functional din Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului.

afis Egalitate si Diversitate_8aprilie 2015 - Oana

La aceasta manifestare, participa zeci de elevi din tot judetul Sibiu. Acestia vor socializa si vor descoperi istoria si cultura rromilor intr-un spatiu de cultura si de traditie, cum este Muzeul ASTRA. In plus, toti cei prezenti vor putea sa admire colectia de fotografii vechi cu rromi a muzeului, expusa pe peretii exteriori ai Scolii din Ticera.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.