Ziua Iei sarbatorita la Centrul de Integrare prin Terapie Ocupationala Medias

Centrul de Integrare prin Terapie Ocupationala Medias in parteneriat cu CRRPH Medias si Asociatia Phoenix Speranta va invita sa sarbatorim impreuna  Ziua Universala a IEI. Evenimentul este programat  vineri,  23 iunie a.c., la ora 18 in Medias , str. G. Toparceanu nr. 14.

„Ca sa fim siguri ca toata lumea este pregatita pentru marea sarbatoare ne vom intalni in ziua de 23 iunie, de la ora 18:00,   imbracati  in ie pentru a spune lumii cea mai frumoasa poveste despre mestesugul traditional romanesc.

Vom coase semne de carte cu motive traditionale, vom impleti bratari tricolore, vom tese la razboi covoare in miniatura si stergare de masa si nu vom uita de coronitele de Sanzaiene pentru sarbatoarea ce sta sa vina in 24 iunie. Si in timp ce lucram vom asculta Povestea Acul, fusul si suveica si Povestea iei romanesti.

Ca sa fim siguri ca nu am uitat traditia,  le-am invitat pe doamnele voluntare ale Centrului Speranta sa fie alaturi de noi.

Si nu putem vorbi de traditie fara dansuri si muzica populara. Invitat sa acompanieze acesta manifestare a bucuriei de a fi impreuna,  este cantaretul de muzica populara Costel Popa.

Si nu uitati de costumul popular sau de ie ca sa  punem  in valoare frumusetea si bogatia obiceiurilor si traditiilor stramosesti”, spun organizatorii.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.