Ziua de Curatenie Nationala

Let’s Do It, Romania! organizeaza Ziua de Curatenie Nationala, la Medias in data de  5 octombrie 2019. Mediesenii sunt asteptati sambata dimineata in fata Primariei.  26 de judete din Romania se alatura celor peste 100 de tari implicate in proiectul World Clean Up Day.

“Implinim 10 ani de activitate in cel mai mare proiect de implicare sociala desfasurata in Romania. Suntem recunoscatori tuturor si fiecaruia in parte pentru felul in care am reusit sa strabatem drumul de la gand la fapta, de la proiect la traditie. Ne intalnim sambata, 5 octombrie 2019, in fata Primariei pentru a ne duce povestea mai departe, cu speranta ca intr-o zi Let’s Do It nu va mai fi despre o natura sufocata de deseuri. Va asteptam cu drag, sambata 5 octombrie ora 9.00, in Piata Corneliu Coposu. Sacii si manusile sunt puse la dispozitia voluntarilor de catre organizatori.  Toate amanuntele despre organizare vor fi publicate pe pagina de facebook dedicata acestui eveniment.

Ne bucuram ca in fiecare an de sprijinul si sustinerea Administratiei locale, a companiei de salubritate Eco-Sal, a operatorului de transport Meditur. Ne-au mai fost alaturi: Apa Tarnavei Mari, Compania Apele Romane, institutiile de invatamant din oras”, spun organizatorii.

Anul trecut, 158 de tari din intreaga lume au participat la Ziua de Curatenie Mondiala, adica 11 milioane de voluntari care au strans 88.500 tone de deseuri.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.