Ziua a patra la Feeric Fashion Days

Festivalul Feeric Fashion Days de la Sibiu a avut ieri prima zi linistita din aceasta editie. Norii s-au raspandit, ploaia a facut un pas in spate iar cele doua prezentari individuale s-au desfasurat fara teama in suflet.

 Hala unde se produc dropsurile Boromir i-a fost gazda unuia dintre cei mai in voga designeri sarbi ai momentului, Pedja Neric. Extrem de incantat de geometria spatiului, designerul sarb si-a prezentat noua sa colectie primavara-vara intr-un mod spectaculos. Cu liniile de productie functionale si angajatele fabricii trebaluind printre modele, prezentarea a smuls ropote de aplauze.

Prezentare Natalia Vasiliev - Pasajul Scarilor

La caderea serii, decorul medieval al Pasajul Scarilor a fost umplut pana la refuz de frumos. Dupa colectia de inspiratie rusa de anul trecut, prezentata in depozitul de faina al companiei Boromir, Natalia Vasiliev a adus la Sibiu o noua mostra de eleganta si grandoare.

 Ziua de astazi a debutat cu prezentarea colectiva a studentilor sectiei de design vestimentar din cadrul Universitatii Lucian Blaga Sibiu. In decorul industrial al Halei Balanta, in prima prezentare, piesa principala a colectiei a fost expusa publicului in miscare, suspendata pe macaraua de mare tonaj a halei. Cristian Samfira prezinta astazi ultima sa colectie in Depoul CFR, la ora 17 iar la ora 19, in curtea Restaurantului Max, Florin Dobre va avea o prezentare masculina complet atipica. 

Prezentare Pedja Neric - Boromir

Astazi incepe si Gala Feeric. Prima parte a galei va avea loc pe pasarela din Piata Mica incepand cu ora 21. Pe scena vor urca creatii apartinand designerilor Ana Maria Galan – Spania, A&S Negulescu, Maria Simion, Diane Paraian, Doina Gangan – Republica Moldova, Sandra Chira, si Georgiana Nicolaescu. Bowtique vor prezenta de asemenea o colectie extrem de interesanta iar seara se va incheia cu o prezentare de coafuri, Wella Trends by Luciano.

 Maine va fi o zi la fel de incarcata ca si cea de astazi. La ora 12, in Baia Neptun, studentii ULBS vor prezenta unele dintre cele mai bune piese de vestimentatie realizate in ultimul an. La ora 16, in Palatul de vara al Baronului Brukenthal din Avrig va avea loc prezentarea semnata Bianca Popp, care a fost amanata din cauza ploii in prima zi de festival. Prezentarea se va desfasura pe cursul paraului din apropierea Oranjeriei Palatului. Tot la Avrig, echipa de creatie Ioan Tamaian, Adriana Cazan, Olimpia Dobrota si Rodica Slabu va prezenta colectia Cristalerie, incepand cu ora 18 iar la ora 19 curtea Palatului va gazdui si prezentarea masculina a Adinei Buzatu.

Stilistul Adina Buzatu a pregatit, ca si anul trecut, pentru Feeric Fashion Days un concept surprinzator si plin de culoare. Aceasta demonstreaza ca moda trebuie sa fie inteleasa si abordata cu creativitate, nonsalanta si indrazneala. Tinutele original stilizate din cele 52 de branduri internationale  aflate in portofoliul TRENDS by Adina Buzatu se adreseaza unui  public cu spirit liber, indiferent de  stilul de viata al fiecaruia. Adina Buzatu este promotorul unui concept original in moda masculina. TRENDS imbina calitatea exceptionala a unor branduri vestimentare cu servicii de stilism particularizat in functie de personalitatea, aspectul fizic si modul de viata al fiecarui barbat dornic de o imagine corecta.

Feeric Fashion Days se incheie maine seara, cu ultima parte a Galei Feeric si este un eveniment organizat de Fundatia Mitichi si cofinantat de Primaria Municipiului Sibiu si Consiliul Local Sibiu prin Casa de Cultura a Municipiului Sibiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.