Zilele Recoltei, la Medias

Primaria Municipiului Medias, prin  SC Piata Prim Com SA si Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret, organizeaza, in zilele de 3 si 4 octombrie a.c., cea de-a XII-a editie a „Zilei Recoltei“. Manifestarea va debuta la ora 10.30, in Piata Primariei Medias, cu slujba religioasa, iar de la ora 11 va incepe programul artistic, cu defilarea copiilor inscrisi la „Parada costumelor de toamna”.
 Ziua Recoltei 2015b
La succesul manifestarii vor contribui artistii: Vasile Padure, Gicu Muntean, Duo Romantica, precum si Ansamblurile „Florile Tarnavelor” al Clubului Copiilor Medias, „Cununa Blajelului”, „Perla Tarnavelor”, „Datini” Bazna, „Korona” Brasov, „Pe ulita din Biia”, precum si Ansamblul de Dansuri Maghiare Gyöngyvirag si Ansamblul de dansuri din Odorheiu-Secuiesc. Totodata, pe scena amenajata in fata Primariei vor urca, in cele doua zile ale manifestarii, si tineri talentati din scolile si liceele mediesene.
 
Cei prezenti la eveniment vor putea degusta zacusca, must si peste, iar concursurile traditionale la care doritorii se pot inscrie sunt: „Camara Traditionala”, „Cel mai frumos stand”, „Sculptura in fructe si legume” si „Cel mai interesant bostan“. Toti mediesenii sunt asteptati sambata, intre orele 10:30–18:00, iar duminica, intre orele 13:00–18:00, pentru a degusta din roadele toamnei si a se bucura de programul artistic.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.