Zilele Culturii Maghiare din judetul Sibiu la cea de-a 21-a editie

In perioada 18-27 octombrie a.c., ca in fiecare toamna de 21 de ani, se desfasoara Zilele Culturii Maghiare din judetul Sibiu. O saptamana intreaga de evenimente cu scopul de a intari si unii comunitatea maghiara. Organizatorii au pregatit o serie de evenimente culturale, cum ar fi concerte, prezentari, teatru, seara sportiva si inevitabilul bal al strugurilor.

„Nu putem sa nu mentionam importanta Zilelor Culturii Maghiare din judetul Sibiu, acestea sunt zilele in care comunitatea maghiara din judet are posibilitatea de a participa la evenimente culturale maghiare, unde se aduna cu mic cu mare pentru a petrece timp impreuna.

Va prezentam cateva atractii din aceasta editie: deschiderea oficiala ce va avea loc la Casa Millennium urmata de o inaugurare, concert sustinut de celebrul Tamás Gábor care va fi prezent atat la Medias cat si la Sibiu, concert Vivat Bacchus, slujba festiva si comemorare a revolutiei din 1956, prelegere pe tema inteligentei emotionale, balul strugurilor, seara sportiva iar la sfarsitul sirului de evenimente ii avem din nou prezenti pe membri teatrului Metamorf din Ungaria”, spun reprezentatii organizatorilor.

Intrarea va fi libera la toate evenimentele din cadrul programului.

Organizatorii sunt: Primaria Municipiului Medias, Societatea Maghiara de Cultura din Transilvania org. jud. Sibiu, Asociatia culurala Gyöngyvirág si UTDM Medias.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.