Zilele Culturale ale Judetului Sibiu la Atel si Blajel

Sambata si duminica vor avea loc la Atel si Blajel, Zilele Culturale ale Judetului Sibiu. La Atel, sambata se va desfasura un biblioatelier de creatie literara cu tema ”Spune-mi o poveste despre satul tau”, un program artistic si expozitia de icoane pe sticla sub indrumarea profesorului Panes Daniel.  

Zilele Culturale ale judetului Sibiu 2013 

Deschiderea Zilelor Culturale ale Judetului Sibiu “Obiceiuri si Traditii” la Blajel va avea loc sambata la orele 10:00, la caminul cultural. Duminica la orele 12:00, va fi o parada a postului popular, urmata de un spectacol folcloric sustinut de elevii Scolii Populare de Arte si Meserii “Ilie Micu” Sibiu si un recital al solistilor Ansamblului Profesionist “Cindrelul – Junii Sibiului” avandu-i ca invitati pe Alina Pinca, Mariana Anghel si Cristian Pomohaci. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.