Ziua Mondiala a Apei la Medias

Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, Primaria municipiului Medias, in colaborare cu S.C. Apa Tarnavei Mari S.A. si Serviciul Public de Ecologizare vor derula maine o campanie de ecologizare a raului Tarnava Mare, denumita „Apa curata pentru o lume sanatoasa!”


In cadrul campaniei, institutiile si societatile implicate vor ecologiza raul Tarnava Mare sambata incepand cu ora 10:00. Scopul acestei campanii este de a constientiza cetatenii cu privire la importanta apei si la protejarea mediului inconjurator. Punctul de pornire este parcul din zona Podului Mare de peste raul Tarnava Mare.

La campanie alaturi de S.C. Apa Tarnavei Mari S.C. „Apa curata pentru o lume sanatoasa!” se vor implica si : Apele Romane Targu Mures, elevi din scolile si liceele mediesene, Asociatia Ecopescar, dar si societati din oras precum: S.C. Eco-Sal S.A si  S.C. Gospodaria Comunala S.A.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Un comentariu


  1. Frumoasa initiativa, dar cand se va decolmata Tarnava Mare de padurile care au crescut in mijlocul apei? Impactul peisagistic al Tarnavei este groaznic. Tarnava poate devenii o zona de agrement cu o foarte mare pondere in viitor, daca conducatorii nostri i-ar arata atentia cuvenita.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.